agniesia - komentarze |
![]() |
|
Tak napisali inni: |
08.12.2004 :: 20:58 :: 195.117.151.34 No pewnie kiedyś musi sie wszystko ułożyć!Potrzebne tylko chęci i przychylność innych osób!Musze w to zacząć wierzyć... |
08.12.2004 :: 20:54 :: dkc20.neoplus.adsl.tpnet.pl linka smutno mi się zrobiło po przeczytaniu tej notki :( Też życze wszystkiego naj, nie bądź taką pesymistką przeciesz są złe i dobre chwile wszystko się ułoży, ale pamiętaj wszystko jest w Twoich rękach |
08.12.2004 :: 20:04 :: pb41.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl Anitka Wiec...coy moge powiedziec...Tez zycze wszyskiego the best...i mam nadzieje ze na mnie sie nie zawiedziesz....3m sie cipasQ...he.... |
08.12.2004 :: 12:48 :: bd2.internetdsl.tpnet.pl dolinka dzieki ze zyczenia!!hehe..nie wiem co ci napisac...ale czasami tak bywa nie ma ludzi idealnych niestety.. kazdy ma swoje odchylki od normy..ale tak juz jest i yak musi byc ineczj swit byl by do dupy!chociaz i tak jest i tego nie da sie zmienic.Pamietaj tylko ze ludzie czasami odchodza aby potem znowu powrucic ale juz lepsi i bardziej kochani, z doswiadczeniemi. Tak juz po prostu jest i nikt tego nie zmieni!!!3maj sie i nie poddawaj walcz o to co ci sie nalezy!!!!!!!!!!!!! |
07.12.2004 :: 14:59 :: chq125.neoplus.adsl.tpnet.pl martyska ja też ci życze wszystkiego najlepszego z okazji mikołajek mam nadzieje że mikołaj nie zapomniał o tobie i przyniósł ci mały prezencik :P a co do przyjaciół to niestety ale tak już jest że z każdym dniem jeden z nich okazuje się fałszywy :) ale nie wszyscy papa:* trzym sie:* |
Talk.pl :: Wróć |