agniesia - komentarze |
![]() |
|
Tak napisali inni: |
20.12.2004 :: 20:55 :: bbs251.neoplus.adsl.tpnet.pl Paula2 Ogłaszam I etap konkursu! Muszusz opisać najładniej jak umiesz mojego bloga.![]() |
19.12.2004 :: 18:59 :: bdb94.neoplus.adsl.tpnet.pl Hejcia! Zapraszam do wzięcia udziału w moim konkursie na naj bloga! www.basia.talk.pl Instrukcje po wejściu! |
19.12.2004 :: 16:29 :: bdb94.neoplus.adsl.tpnet.pl Zgłoś się do mojego konkursu na najsympatyczniejszego bloga. Podaj imię i adres bloga. Paula2 ![]() |
19.12.2004 :: 15:29 :: pa152.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl Anitka Sorki dwa razy mi siem dodalo:-/ |
19.12.2004 :: 15:28 :: pa152.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl Anitka Hej!Aguś!Wszyscy sie zmieniaja, bez wyjatków...Twoje ycie nie jest wcale beznadziejne.Jedno ci sie nie udaje, ale cos innego ci wychodzi.W zyciu nie mozna miec wszystkiego.Na wszystko trzeba ciezko przacowac i przede wszystkim czekac....dlugo czekac, a te chwile ktorych tak bardzo pragniemy zblizaja sie do nas.Wtedy jestesmy szcesliwi leczz musisz pamietac ze jesli los daje ci szanse to nie mozesz jej zmarnowac.Poprostu NIE!Dostalas szanse wiec pamietaj o tymm dziamdziaku!I mam nadziaje ze tak tez zrobisz i bedziesz duzo myslec za nim cos powiesz badz zrobisz glupiego.Powodzenia. |
19.12.2004 :: 15:27 :: pa152.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl Anitka Hej!Aguś!Wszyscy sie zmieniaja, bez wyjatków...Twoje ycie nie jest wcale beznadziejne.Jedno ci sie nie udaje, ale cos innego ci wychodzi.W zyciu nie mozna miec wszystkiego.Na wszystko trzeba ciezko przacowac i przede wszystkim czekac....dlugo czekac, a te chwile ktorych tak bardzo pragniemy zblizaja sie do nas.Wtedy jestesmy szcesliwi leczz musisz pamietac ze jesli los daje ci szanse to nie mozesz jej zmarnowac.Poprostu NIE!Dostalas szanse wiec pamietaj o tymm dziamdziaku!I mam nadziaje ze tak tez zrobisz i bedziesz duzo myslec za nim cos powiesz badz zrobisz glupiego.Powodzenia. |
17.12.2004 :: 14:21 :: chr223.neoplus.adsl.tpnet.pl Martynka:) MIsiek !! nie łam się przełam się:P ja ci pomoge :D nie żartuje hmmm... chyba bedzie trzeba coś z tym zrobić.....papa:* |
16.12.2004 :: 21:30 :: 195.117.151.34 AGNIESIA dzięki siostra!Ale uwierz nie wiem co się dzieje?Wszystko się pierdoli! |
16.12.2004 :: 19:38 :: cic34.neoplus.adsl.tpnet.pl siostra nie martw się każdy ma w pewnym okresie zjebane życie ja , ty i inni też ale zobaczysz bo złych dniach nadejdą dobre a po dobrych znowu złe a potem znowu dobre i tak wkółko aż się to nie skończy w sumie to ja nie wiem po co my żyjemy chyba po to aby przeżyć swoje tu na ziemi a potem odpoczywać tam w niebie ale kto wie czy wogóle coś takiego jak niebo istnieje trzym się :* |
15.12.2004 :: 21:52 :: dle32.neoplus.adsl.tpnet.pl lina nie martw się wszystko się jeszcze poprawi.w życiu przeżyłaś dobre i złe chwile tak jest na okrągło bo tak jest zrobiony ten pojebany świat, ale jeszcze się zmieni twoja dola na lepsze. Głowa do góry i przed siebie idz z uśmiechem na twarzy. Wszystko Będzie Dobrze ja Ci to mówie |
15.12.2004 :: 16:08 :: cfb36.neoplus.adsl.tpnet.pl Mam nadzieje ze wszystko sie u ciebie ulozy.Sliczny blogasek.Pozdrawiam biedronka.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |