agniesia - komentarze |
![]() |
|
Tak napisali inni: |
26.12.2004 :: 01:12 :: chx37.neoplus.adsl.tpnet.pl siostra widze że znowu coś nie tak ale mysle że dzisiaj a raczej wczoraj bardzo dobrze się z nami bawiłaś i chociaz na troszke zapomniałaś o smutecku a tak wogóle to wiesz że masz duzoooo kochających cię osóbek jedną z nich jestem ja |
24.12.2004 :: 16:51 :: pa24.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl Anitka Hej Aguś nie smuć się!Nie musisz sie rodzić się na nowo bo dla mnie jesteś zajebista cynka...Jestes the best!A z *****....Hmmm....wierze ze wam sie ulozy...Masz szanse... |
24.12.2004 :: 14:07 :: bde107.neoplus.adsl.tpnet.pl Zaczął się I etap konkursu! Wpadnij i looknij! www.basia.talk.pl |
23.12.2004 :: 21:57 :: 195.117.151.34 AgniesiA ChciaŁabyM mu przeMÓWIC DO ROZSADKU ALE NIE WIEM JAk?pRZeciEz saMa WieSz zE z nIm NiE DA sIE TAK pOWAznIE PogaDAc.chCIałABym zeBY docenIAL tO cO JesT mIEdZy nAmi ALe on Nie potrafI...niE MA CHyBA tAkiej OSobY kTÓra BY tO WytŁumACZYła! |
22.12.2004 :: 23:37 :: dls78.neoplus.adsl.tpnet.pl linka no to potrafisz doprowadzić człowieka do łez.mam nadzieję że popprawi ci się humor i będziesz miała więcej szczęścia a ta osoba co cię rani to dostanie wpoierdol..................żartuję że poprostu zrozumie swój błąd i Cię przeprosi i potem już będzie tylko lepiej tego Ci właśnieżyczę powodzenie nie załamuj się Masz osoby które zawsze będą cCię wspierać w trudnych chwilach głowa do góry |
Talk.pl :: Wróć |