agniesia - komentarze |
![]() |
|
Tak napisali inni: |
14.01.2005 :: 15:15 :: 195.117.151.34 |
13.01.2005 :: 23:03 :: dse40.neoplus.adsl.tpnet.pl linka a i jeszcze sle Ci duzo cieplych poprawjajacych humorek buziaczków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*..................:* :* :*:* :* :* :* i jeszcze ich jest liczba n ( czyli nieskonczenie wiele) |
13.01.2005 :: 22:58 :: dse40.neoplus.adsl.tpnet.pl linka wiem co teraz przeżywasz smutno mi z tego powodu to nie fer ze osoby które nonstop maja problemy z prawem kradna pija kłamia itp. maja szczescie i zazwyczaj wielkiego farta a te które sa fajne i dobre dla inych to maja pecha i nic im nie wychodzi. Nierozumiem tego to dla mnie czarna magia lub klatwa. ale trzeba byc dobrej mysli wiec trzymajmy sie i nie dajmy sie pokonac :( |
13.01.2005 :: 13:36 :: 195.117.151.34 Dzięki za miłe słówka :* jesteś koffana!! |
12.01.2005 :: 22:45 :: chh42.neoplus.adsl.tpnet.pl martyska:* moja koffana siostrzyczka aż mi serducho pęka nie moge jak ty tak cierpisz:* chciałabym żebyś załapała troszke mojego optymizmu może by ci pomógł:* no mam nadzieje że się nie poddasz i nie zanikniesz :] jesteś silna i bardzo bardzo dzielna i tak trzymaj taką Cię znam i nie chce żebyś się zmieniała co się siostra dzieje z Twoim silnym charakterem :) chyba zmiękł troszke ale to nic pamiętaj trzymaj się i nie poddawaj to do Ciebie nie podobne :):* ja w Ciebie wierze uda Ci sie:D masz we mnie wsparcie:) |
Talk.pl :: Wróć |