agniesia - komentarze |
Uuuuuu....dawno mnie już tu nie było:) a przez ten czas dosyc sporo sie działo.Ale nie jestem w stanie tego wszystkiego opisac...Nie zaglądałam tu ponieważ praktycznie nie bylo mnie w domku.Już polowe wakacji mam za sobą a szkoda:( mam nadzieje ze jeszcze sporo bedzie fajnych chwil i bede miała co wspominać z drugiej czesci wakacji(bo z pierwszej mam:)) Tak sobie latam tu i tam choć nie mam konkretnych planów na spedzenie wakacji wszystko wychodzi spontanicznie i tak jest fajnie:) Wiem ze do tej pory najlepiej bede wspominac 18nastke mojej siostry ciotecznej :D było naprawde fajnie.Chociaż takich chwil było dużo to jednak ta impreza była najciekawsza. To ja już chyba spadam nie bede zanudzać... Tak zajrzałam zebyscie wiedzieli ze żyje :D |
|
Tak napisali inni: |
04.08.2005 :: 11:31 :: CAG-EP-dbp-NC02-e0.energis.pl Ania he,he,ciesze sie ze tak ci sie podobala osiemnastka,teraz trzeba czekac na nastepne(np.twoją) |
29.07.2005 :: 13:16 :: qt78.internetdsl.tpnet.pl maryczka to fajnie ze w koncu dałaś znak życia:P połowa wakacji za nami, dobrze że jest fajnie i w sierpniu na pewno bedzie tak samo, jeśli nie lepiej:] 3m się:* |
28.07.2005 :: 22:53 :: talk.pl no ciesze,sie ze zyjesz...ja nawet nie czuje, ze to juz koniec lipca.... |
Talk.pl :: Wróć |