Link :: 08.11.2005 :: 15:22
Pisze..bo nudy i to straszne...a do tego ta szkola...lepiej nie mówic.Same przypaly jak nie zanieobecnosci to za oceny...A co do ocen to jest sie do czego przyczepic bo moja sytuacja nie wyglada za najlepiej.
A co poza tym?Mam koteczka:)naprawde śliczniusi:D tylko troszke psotny no ale jak kazde male stworzonko...
OK koncze bo nie mam o czym pisac :/
Pozdrowionka dla tej malej gromadki ktora tu czasem zaglada :*
Komentuj(1)
Link :: 20.11.2005 :: 17:14
Niedziela...jak zawsze w tym dniu jakos zamulam i zaczynam zastanawiac sie nad róznymi rzeczami.Ale i tak nie znajduje wyjscia z sytuacji...
Czemu facetów tak trudno zrozumiec?Ja juz kompletnie sie pogubilam o co Mu chodzi...i zawsze wlasnie w niedziele zaczynam to rozkminiac.Moze kiedys on zrozumie ze zle robi...ale watpie a zreszta kiedy to bedzie??
Komentuj(0)
Link :: 25.11.2005 :: 15:22
W koncu piatek!Jednak czas szybko zapiernicza i zanim sie obejrze bedzie koniec półrocza...z tym to juz gorzej bo nie wiem czy zdaze oceny popoprawiac??
Ale teraz sie nie bede tym przejmowac(chociaz powinnam) jutro sobota i mam nadzieje ze odreaguje caly ten tydzien i zmobilizuje sie na nastepny
Jakies postanowienia na adwent?Hmm...cieżko z tym bedzie...ale podobno adwent w tym roku nie obowiazuje po zmianie przykazan?Moze ktos cos slyszal?Ale i tak wiekszosc ludzi bedzie go obchodzilo,kwestia przyzwyczajenia.
Buziaczki!!!!
Komentuj(4)
Made by ixs
Photo from deviantART