Link :: 07.02.2005 :: 19:50
A więc tak ostatki spędziłam dość sympatycznie choć miało być lepiej...Już niedługo ferie i boję się ze zanudze sie na śmierć bo zapewne bede siedziała w domciu.
Ale teraz coś innego mnie nurtuje...
Nie paliłam dzisiaj ani jednego papieroska i już mnie kurwica bierze ale poprostu nie miałm okazji bo siedziałam w domku w którym cały czas jest mój tatuś i mnie ostro pilnuje...
Ach te nałogi...naszczęscie nie mam ich dużo...od wszystkiego da się uzależnić nawet od jakiejś osoby...ups...miałam tu już nie pisać o NIM no ale to ostatni raz ;)Już myślałam że mi przeszło ale jednak nie!Nie potrafie zapomnieć ale wiedziałam że nie bedzie łatwo...Poprostu on stał się częścią mnie...
Dobra koniec z tym!!!!
Teraz włącze sobie jakieś zamulające pioseneczki i ide spać bo ostatniej nocy bardzo krótko spałam...
Komentuj(2)
Link :: 20.02.2005 :: 15:17
Hej miśki!Wczoraj byłam na supcio imprezce...Fajnie było...hehe...Wróciłam dopiero dzisiaj do domciu i miałam mały ochrzanik od tatusia ;)ale nie było jeszcze tak tragicznie...żyje:)!No a co tam u mnie?Są feryjki,troszke się nudze,nic mi się nie układa,ale nie bede narzekać,już mi się to znudziło to ciągłe użalanie sie nad sobą stało się nudne a zresztą przyzwyczaiłam sie do tego że wszystko idzie nie po mojej myśli...Dzisiaj troszke zamulający dzionek ponieważ jest niedziela no i ta wczorajsza imprezka...ale nie dam się zamulić mam dosyć dobry humorek i tego się bede trzymać :)Mam nadzieje że nikt mi go nie popsuje...a jest jedna osoba która mogłaby sie do tego przyczynić.Ale co tam...ja się nie dam!
Komentuj(38)
Made by ixs
Photo from deviantART