Link :: 02.05.2005 :: 11:04
Imprezka po imprezce....hehe.Było naprawde fajnie!Najpierw sobota kiedy dośc niespodziewanie znalazłam sie na dyskotece ale już nie wiem gdzie bo nie pamiętam nazwy:)Pózniej niedziela i....festyn w Zaolszyniu musiałam przebijać sie przez siatke żeby wejsc do srodka i nie placic za bilecik...naszczescie żyje.Także zajebista zabawa choć dość krótko....Więc ten wekend moge zaliczyć do baaaardzo udanych :)Oby więcej takich imprez!
Komentuj(4)
Link :: 07.05.2005 :: 11:16
Buuuu....ale okropna pogoda!Cały czas pada!I przez to humorek jakiś taki zjebany...nic sie nie chce robic a jak pomyśle że od poniedziałku trzeba iść do szkoły to...
Jak zauważyliście zmieniłam szablonik ale nie zabardzo mi sie podoba więc organizuje poszukiwania fajniejszego :)
Dzisiaj sobota ale nie zapowiada sie tak ciekawie jak poprzednia a szkoda...wogóle ostatnio jakoś każdy zamula...
Ale jak tatuś mówi: "Trzeba sie uczyć a nie latać po dyskotekach..." no więc grzeczna Agniesia siadzie dzisiaj do historii i sie pouczy żeby P.Wilka zaskoczyć.....ta!Akurat...Chyba nikt w to nie uwierzy...
Dobra spadam!
Komentuj(4)
Link :: 12.05.2005 :: 14:10
Miłość jest jak cień człowieka,
Szkoda, kto dla niej wiek trwoni,
Kiedy ją gonisz, ucieka,
Kiedy uciekasz, to goni.[J. Niemcewicz]
Mądry wierszyk ponieważ ukazuje prawde....przynajmniej w moim przypadku.
Ach ta okropna pogoda....
Komentuj(2)
Link :: 16.05.2005 :: 11:24
Wypadałoby coś napisać...a więc musze powiedziec że kolejny weekend miałam baaaardzo udany!Poprostu super,ekstra itp.:)
W piątek wyruszyłam na dyskoteke(wiem że nie powinnam) ale nie zostałam tam zbyt długo ponieważ poszłam do knajpki...było naprawde fajnie!
W sobote jeszcze na kacu poszłam na grila do kolegi i tam to sie dopiero działo...i wróciłam o 9.00 rano miałam mały przypał u taty ale to nie było najgorsze...najgorsze było moje samopoczucie.Głowka mnie bolala...przez cały dzień chciało mi sie spać ponieważ spałam tylko 2 godziny.
A dzisiaj do szkoły...straszne!No i oczywiście Pan Wilk zrobił kartkóweczke składającą sie z 8 pytań...a tak na marginesie to poszła mi bardzo tragicznie.
Buziaczki!
Komentuj(2)
Link :: 23.05.2005 :: 13:00
Urwały mi sie dzisiaj trzy lekcje i jestem już w domciu!A tak mi sie nie chciało na tych lekcjach siedzieć....przez cały czas chce mi sie spać bo przez ostatnie dwie nocki króciutko spałam...ponieważ w sobote byłam na ognisku a w niedziele na festynie.Było bardzo fajnie!
Ale i tak czegoś mi jeszcze brakuje...brakuje mi uczucia które mogłabym otrzymać od innej osoby,kogoś kto bedzie mnie rozumiał i sie mną opiekował bo ja bardzo tego potrzebuje...Ale ja już mam tego głupiego pecha i zawsze trafiam na nieodpowiednią osobe.To wszystko powinno być znacznie łatwiejsze!Kuffa jaka ja jestem samotna...
A teraz chyba ide sie troche zdrzemne...Papa!
Komentuj(2)
Link :: 26.05.2005 :: 17:21
Jak mnie pieką nóżki....dzisiaj sie opalałam i takie są tego efekty.Byłam z Anitą na karpatkach i musze przyznać że jak na mnie to i tak długo wytrwałyśmy na tym słoneczku no i sie troche spiekłyśmy...teraz bede przeżywać to przez najbliższy tydzieć bo mocno odczuje to moje opalanko.A na dodatek leżałam cały czas na plecach więc tył mojego ciała jest biały a przód czerwony....możecie sobie wyobrazić jak wyglądam:)
A mam w planach jutro iść znowu i plecki sobie opalić no ale chyba nie dam rady...
A poza tym zaczął sie długi weekend więc mała przerwa od szkoły...nareszcie!Choć i tak pocieszam sie tym że już niedługo wakacje ale najpierw musze oceny poprawić bo kiepsko w tym roku mi idzie z nauką...obym zdała...bedzie ciężko!
Dobra spadam musze sie czymś wysmarować żeby tak nie piekło...
Komentuj(3)
Made by ixs
Photo from deviantART